Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار عبدالله پور با اشاره به آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های محرومیت زدایی سپاه، شامل آبرسانی به ۷۱۱ روستا، گفت: شرکت آب و فاضلاب گیلان باید مشکل قدیمی بودن نقشه‌ها را حل کند و از آنجایی که در بهترین فصل جهت انجام پروژه‌های عمرانی هستیم باید فرصت را غنیمت شمرده و نقشه مناطق سریعا آماده شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ۸دی، سردار محمد عبدالله‌پور امروز چهارشنبه ۱۱ خرداد در برنامه آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های محرومیت زدایی سپاه، شامل آبرسانی به ۷۱۱ روستای گیلان که در سالن شهید انصاری برگزار شد اظهار کرد: گیلان در حوزه آبرسانی با مشکل مواجه است و این زیبنده استان نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر گیلان بعد از سیستان دومین استان در کشور است که با مشکل آب آشامیدنی سالم و بهداشتی مواجه است از طرفی ما در غرب استان گیلان با مشکلات بیشتری در حوزه آبرسانی مواجه هستیم که باید به نوعی برطرف شود.

فرمانده سپاه قدس گیلان از آمادگی سپاه برای اجرای طرح‌های محرومیت زدایی آبرسانی در مدت بسیار کمتری خبر داد و ابراز داشت: برای اجرای پروژه‌های آبرسانی روستاهای گیلان در تهیه نقشه حقیقتا دچار مشکل هستیم چون این نقشه‌ها مربوط به سال ۸۳ است و همین امر روند پیشرفت کار را کند می کند.

وی تأکید کرد: شرکت آب و فاضلاب گیلان باید مشکل قدیمی بودن نقشه‌ها را حل کند و از آنجایی که در بهترین فصل جهت انجام پروژه‌های عمرانی هستیم باید فرصت را غنیمت شمرده و نقشه مناطق سریعا آماده شود.

سردار عبدالله پور خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم پروژه‌های آبرسانی را تا زیر سه ماه تحویل بدهیم برای اجرای مخازن هم امیدواریم مشکل تامین زمین حل و فصل شود که حضور خیران نیز در این زمینه می‌تواند مثمرثمر واقع شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: نقشه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۹۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیاده‌روی چهارراه عضد اراک تعریض می‌شود

سرپرست منطقه دو شهرداری اراک از تخریب ملک تجاری و تعریض پیاده‌رو چهارراه عضد خبر داد و گفت: در حال حاضر خاک‌برداری تخریب انجام شده و عملیات تسطیح و شن‌ریزی نیز صورت گرفته است تا در ادامه، این معبر سنگ فرش شود.

ناصر عسگری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی با اشاره به نقش شهرداری‌ها در تسهیل تردد عابران و زیباسازی فضای شهری اظهار کرد: با توجه به اینکه خیابان شهید بهشتی به عنوان یکی از خیابان‌های اصلی و به نوعی نماد شهر اراک معرفی می‌شود و حجم عبور و مرور شهروندان در پیاده رو آن بالا است و تاکنون قسمت‌های عمده‌ای از آن تعریض شده است، یک باب مغازه واقع در طرح تعریض پیاده‌رو این خیابان به تازگی تخریب و به معبر اضافه شد.

وی افزود: در حال حاضر خاک‌برداری تخریب انجام شده و عملیات تسطیح و شن‌ریزی نیز صورت گرفته است تا در ادامه، این معبر سنگ فرش شود.

سرپرست منطقه دو شهرداری اراک از تخریب ملک تجاری و تعریض پیاده رو چهار راه عضد خبر داد و تصریح کرد: حفره‌ای به عمق دو متر که بر اثر ریزش چاه فاضلاب ملک قدیمی در بن بست خلیلی کوچه مدرس خیابان فردوسی ایجاد شده بود که با رعایت اصول ایمنی ترمیم و اصلاح شد.

عسگری گفت: ریزش و تخریب چاه‌های فاضلاب در بافت‌های قدیمی شهر روز به روز در حال افزایش است که لازم است شهروندان ساکن در این محله‌ها نسبت به ایمن‌سازی چاه‌های قدیمی فاضلاب موجود در منزل خود اقدام کنند.

کد خبر 750827

دیگر خبرها

  • نهضت آبرسانی به ۱۰ هزار روستای کشور پیگیری می‌شود
  • آبرسانی به ۹۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد
  • ۳۰۰ روستای لرستان از نعمت آب شرب سالم بهره‌مند می‌شوند
  • ۱۰ روستای گلوگاه با مجتمع شهدای هزارجریب آبرسانی می شود
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • ثبت ملی روستای «نوسنگی» در درفک رودبار
  • پیاده‌روی چهارراه عضد اراک تعریض می‌شود
  • آبرسانی به ۶۰۰ روستای آذربایجان غربی
  • آب‌رسانی به ۶۰۰ روستای کم‌برخوردار با اختصاص اعتبار هزار میلیاردتومانی
  • اجرای طرح آبرسانی به ۶۰۰ روستای آذربایجان غربی