Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ روند افزایشی تعداد ابتلا و بستری در سراسر کشور آنچنان با سرعت پیش می‌رود که به گفته مقامات ستاد ملی مقابله با کرونا در برخی از مراکز استان‌ها نیاز به ایجاد مراکز موقت درمانی برای پذیرش مبتلایان جدید ایجاد شده است. - اخبار استانها -

به‌گزارش گروه استان‌های خبرگزاری تسنیم، با درنظر گرفتن ایجاد موج چهارم همه‌‌گیری در کشور بعد از تعطیلات نوروزی اکنون بسیاری از شهرستان‌ها رنگ قرمز کرونایی به خود گرفته و حتی برخی از آنها به سمت سیاه شده در حرکت‌هستند، این درحالی است که متاسفانه به گفته مقامات عالیه در وزارت بهداشت درست در چنین شرایطی نرخ مشارکت هموطنان برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی به کمتر از 56 درصد رسیده که این خود باعث نگرانی بیشتر برای مدیریت بحران ایجاد شده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش شمار بستری‌شدگان کرونایی در استان گیلان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  رشت، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان شامگاه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: همچنان 13 شهرستان گیلان از مجموع 17 شهرستان در وضعیت قرمز قرار دارند و 4 شهرستان باقی مانده نیز به سمت قرمز در حرکت‌اند.

آبتین حیدرزاده   با بیان اینکه باید نسبت به اعمال محدودیت‌های تردد و تعطیلی اصناف توجه ویژه داشته باشیم افزود: در شهرهای قرمز گروه‌های شغلی 2، 3 و 4 و در شهرهای نارنجی گروه‌های شغلی 3 و 4 باید حتماً تعطیل شوند.

 حیدرزاده با اشاره به اینکه از امروز این تعطیلی‌ها اجباری هست خاطرنشان کرد: گروه‌های یک شغلی شامل مشاغل ضروری اعم از فروشگاه‌های مایحتاج عمومی، نانوایی‌ها و فروشگاه‌های خدمات اینترنتی البته به شکل آنلاین است.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین مکان آلودگی در کل دنیا رستوران‌ها هستند که در آنجا تجمعات بدون ماسک است تصریح کرد: در شهرهای قرمز و نارنجی رستوران‌ها و کافه‌ها باید حتماً تعطیل بوده و تنها به شکل بیرون‌ بر فعالیت داشته باشند.

  حیدرزاده از آخرین آمار کرونا در گیلان خبر داد و افزود: در حال حاضر 750 بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان گیلان بستری هستند که 170 نفر در 24 ساعت گذشته به این آمار افزوده شده‌اند.

 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان با بیان اینکه 90 نفر از بیماران کرونایی در وضعیت وخیم قرار دارند گفت: شهروندان باید در بین شهرستان‌های استان جابجایی نداشته و تنها برای امور ضروری از شهر خارج نشوند.

 

خبردرحال تکمیل است ....

انتهای پیام/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۵۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی

به‌گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، این سازمان به‌عنوان دومین ارائه‌دهنده خدمات درمانی کشور (پس از وزارت بهداشت)، با تحت پوشش داشتن بالغ بر ۴۶ میلیون نفر از اقشار مختلف مردم، در بخش درمان مستقیم دارای ۴۰۳ داروخانه در مراکز درمانی ملکی سراسر کشور است که با حضور و فعالیت ۶۴۰ داروساز، به بیمه‌شدگان و بازنشستگان ارائه خدمات می‌کنند. از این تعداد، ۳۶۳  داروخانه به صورت یک یا دو شیفته و ۴۰ داروخانه به صورت شبانه‌روزی فعالیت می‌کنند.

بر اساس آخرین آمارهای سازمان تأمین‌اجتماعی، در سال گذشته بیش از ۹/۹۹ درصد نسخ در مراکز درمانی این سازمان به‌صورت الکترونیک در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان ثبت شده است و داروهای تجویزی برای بیمه‌شدگان و بازنشستگان تحت پوشش خدمات درمانی این سازمان در این مراکز، به‌صورت کاملاً رایگان به این بیماران ارائه شده است.
این گزارش حاکی است ارائه خدمات دارویی در داروخانه‌های سازمان تأمین‌اجتماعی، مطابق سطح‌بندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت و درمان به‌عنوان متولی نظام سلامت انجام می‌شود و مبنای اقلام دارویی موجود در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان نیز «دارونامه» یا «فارماکوپه» رسمی کشور است.
براساس این گزارش، سیاست کلی سازمان تأمین‌اجتماعی در تأمین و توزیع داروهای مورد نیاز در مراکز درمانی سازمان، خرید از شرکت‌های دارویی معتبر و دارای مجوز و البته با در اولویت قراردادن خرید از هولدینگ دارویی این سازمان است به‌گونه‌ای که در حال حاضر حدود ۶۰ درصد  از داروهای مورد نیاز در سیستم درمانی تأمین‌اجتماعی از تولیدات شرکت‌های تابعه شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تأمین (هولدینگ دارویی تیپیکو) تأمین می‌شود.
گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین اجتماعی همچنین حاکی است این سازمان به‌عنوان اولین خریدار خدمات درمانی کشور، در بخش درمان غیرمستقیم نیز با بیش از ۱۵ هزار داروخانه در بخش خصوصی و دولتی طرف قرارداد است که خدمات دارویی مورد نیاز را حسب تشخیص پزشک و در قالب تعهدات بیمه‌های پایه که از سوی شورای عالی بیمه تعریف شده است، به بیمه‌شدگان، بازنشستگان و سایر افراد تحت پوشش این سازمان ارائه می‌کنند.
مطابق آمارهای سازمان تأمین‌اجتماعی، داروخانه‌های طرف قرارداد این سازمان در سراسر کشور، در سال گذشته خدمات دارویی مورد نیاز را بر اساس ۱۴۸ میلیون نسخه صادرشده، به بیمه‌شدگان این سازمان ارائه کرده‌اند.
لازم به ذکر است به‌منظور تسهیل و تسریع در خدمت رسانی به بیمه‌شدگان و بازنشستگان، با دستور مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی، از تیر ماه سال گذشته، فرآیند رسیدگی به درخواست‌ها و عقد قرارداد با داروخانه‌ها، در مناطق کمتر برخوردار نهایتاً ظرف مدت یک هفته و در سایر مناطق نهایتاً در طول یک ماه انجام می‌شود.

منبع: قدس آنلاین

دیگر خبرها

  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌ اجتماعی
  • بهترین راه تشخیص کبد چرب | راه‌های پیشگیری از ابتلا به کبد چرب را بشناسید
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی
  • شایع‌ترین عوامل ایجاد سنگ کیسه صفرا
  • فعالیت بیش از ۱۵۰ گروه جهادی در آستارا
  • تا ۱۰ سال آینده مجبوریم پزشک وارد کنیم
  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • حجاج بیت الله الحرام از هفته آینده به حج اعزام می‌شوند
  • مصدومیت ۱۰ نفر در واژگونی یک دستگاه مینی‌بوس در آستانه اشرفیه
  • اجرای ۲۵ برنامه طی هفته بسیج در شهرستان تربت جام