Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار گیلان به ضرورت تقویت دستگاه‌های پایش الکترونیکی در مناطق مرزی اشاره کرد و گفت: نقشه‌ راه مبارزه با مواد مخدر در گیلان نیازمند به‌روزرسانی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، ارسلان زارع صبح امروز در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گیلان با اشاره به رشد قابل توجه آمار کشفیات در گیلان اظهار داشت: همدلی بین دستگاه‌های ذی‌ربط و تلاش‌های موثر پلیس مبارزه با مواد مخدر و دستگاه اجرایی و امنیتی منجر به کسب جایگاه سوم گیلان در این شاخص مذکور شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار گیلان با اشاره به ضرورت استفاده از امکانات، تجهیزات و شاخص‌های تخصصی در حوزه‌های مختلف مبارزه، مقابله، پیشگیری، عرضه و کاهش تقاضا خاطرنشان کرد: دستگاه‌های رصد و پایش الکترونیکی در مناطق مرزی نیز باید تقویت شود.

زارع آسیب‌های زیاد پدیده شوم مواد مخدر به اجتماع را مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه اقدامات پیشگیرانه در کاهش آسیب‌های این معضل تاثیرگذار خواهد بود تصریح کرد: در شرایط فعلی باید از ظرفیت رسانه‌ها، فضای مجازی و بسترهای دیجیتال برای اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی به جامعه استفاده حداکثری شود.

اجرای طرح «شهید سلیمانی» تا فروردین 1400 در گیلان؛ 2000 پایگاه بسیج در اجرای طرح مشارکت دارنداینترنتی شدن صدور برگه تردد در گیلان؛ 14 واحد صنفی متخلف پلمب شدآمادگی سپاه و بسیج برای اجرای طرح شهید سلیمانی در گیلان؛ بسیج ظرفیت‌ بی‌نظیری در اجرای طرح‌های بزرگ دارد

نماینده عالی دولت در استان گیلان به اهمیت استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد و تشکل‌های غیردولتی در جهت اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و بیان داشت: نقشه‌ راه مبارزه با مواد مخدر در استان نیازمند به‌روزرسانی است.

وی ضمن تبریک هفته بسیج به بسیجیان و گرامیداشت یاد و خاطره امام(ره) در صدور فرمان هوشمندانه تشکیل بسیج ابراز داشت: بسیج همواره محور انسجام، همبستگی و تلاش موثر برای اعتلای آرمان‌های انقلاب و نظام جمهوری اسلامی است که در راستای منافع ملت بزرگ ایران گام بر می‌دارد.

استاندار گیلان اجرای طرح یاریگران زندگی در راستای جنبش فراگیر پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر را مورد توجه قرار داد و گفت: اقدامات انجام شده در حوزه ساماندهی معتادان متجاهر نیز موثر است و باید اهتمام و استمرار داشته باشد.

زارع خاطرنشان کرد: جهت افزایش نقش بازدارندگی قوانین و پیشگیری موثر از وقوع جرائم مرتبط با مواد مخدر، کمیته ذی‌ربط این شورا با استفاده از ظرفیت اساتید دانشگاه‌ها و صاحب نظران این حوزه پیشنهاداتی برای اصلاح، بازنگری و ارائه به مرکز تهیه کنند.

نماینده عالی دولت در استان گیلان با بیان اینکه حدود 88 باند قاچاق مواد مخدر در طول هشت ماه گذشته منهدم شد اظهار داشت: انهدام این باندها یک موفقیت ارزشمند بوده از طرفی ضربه زدن به باندهای قاچاق و سرشبکه‌های توزیع مواد مخدر در بازدارندگی موثر است.

وی تصریح کرد: لازم است از سامانه‌های طراحی شده توسط آموزش و پرورش مانند شاد و همچنین از ظرفیت مراکز آموزش عالی دولتی و غیردولتی در راستای حفاظت و صیانت از سلامت دانش‌آموزان، دانشجویان، نوجوانان و جوانان به‌عنوان سرمایه‌های ملی و اجتماعی استفاده شود.

انتهای پیام/612/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مبارزه با مواد مخدر مواد مخدر اجرای طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۴۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابداع روشی تازه برای مبارزه با سرطان؛ تقویت سلول‌های ایمنی

به گزارش «مدیکال اکسپرس»، تنها در سال گذشته بیش از ۶۰۰ هزار نفر در آمریکا بر اثر سرطان جان خود را از دست دادند. پیگیری خستگی‌ناپذیر برای شناخت این بیماری پیچیده موجب پیشرفت پزشکی در ابداع رویه‌های درمانی کمتر تهاجمی و در عین حال موثر شده است.

ایمنی درمانی (ایمنوتراپی) به عنوان یک راه حل احتمالی در حال افزایش است. ایمنی‌درمانی دربرگیرنده استفاده از قدرت سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با سلول‌های سرطانی است.

محققان در دانشکده مهندسی دانشگاه کارنگی ملون (آمریکا) راهی برای بهبود و بهسازی یک روش درمانی و تبدیل آن به یک رویه مهم ابداع کرده‌اند. «رونگ تونگ» استادیار مهندسی شیمی با همکاری «ونجون ربکا کای» استادیار علوم و مهندسی مواد، اقدام به بررسی یک روش ایمنی‌درمانی سرطان کرده که از مدت‌ها پیش مورد علاقه محققان بوده است.

این رویکرد شامل فعال سازی سلول‌های ایمنی در بدن و برنامه‌ریزی دوباره آن ها برای حمله و نابودی سلول های سرطانی است. این روش درمانی با پروتئین سایتوکین (cytokine) انجام می شود.

سایتوکین‌ها مولکول های پروتئین کوچکی هستند که به عنوان پیام‌رسان‌های بیوشیمیایی بین‌سلولی عمل می‌کنند و توسط سلول های ایمنی بدن برای هماهنگی پاسخ آن ها آزاد می شوند.

تونگ و کای با همکاری شماری از دانشجویان مهندسی شیمی از یک رویکرد نوآورانه برای بهره برداری از پروتئین های سایتوکین به عنوان یک درمان ایمنی بالقوه استفاده کردند.

بر خلاف روش‌های قبلی، تکنیک ابداعی آن ها تضمین می کند که سایتوکین‌های تحریک کننده سلول های ایمنی بطور موثر برای هفته‌ها در داخل تومورها قرار می‌گیرند و در عین حال ساختار سایتوکین را نیز حفظ می‌کنند.

درمان های کنونی سرطان مانند شیمی درمانی قادر به تمایز بین سلول های سالم و سلول های سرطانی نیستند. تحریک سیستم ایمنی بدن برای حمله به تومورها یک جایگزین امیدوارکننده برای درمان سرطان است.

انتقال سایتوکین‌ها می تواند موجب حرکت و فعالیت سلول های ایمنی در تومور شود اما تحریک بیش از حد سلول های سالم نیز می تواند تاثیرات جانبی شدیدی داشته باشد. هدف این تیم تحقیقاتی یافتن یک توازن بین کشتن سلول های سرطانی در بدن در عین آسیب نزدن به سلول های سالم است.

تونگ و دانشجویان او به منظور تحقق این هدف اقدام به ایجاد ذرات خاصی با اندازه‌های متمایز کردند که به تعیین محلی که دارو باید اثر بگذارد، کمک می کنند. این ذرات ریز طراحی شده اند که در داخل محیط تومور بمانند. کای و دانشجویانش نیز روی سنجش خصوصیات سطحی این ذرات کار کردند.

ترکیب آنتی‌بادی‌های خاص با سایتوکین‌های ذره‌ای برای از میان برداشتن تومورها در این مطالعه موفق عمل کرد. اعضای این تیم تحقیقاتی امیدوارند که نقش و تاثیر آن ها بر تحول ایمنی‌درمانی بخشی از یک کارزار بزرگتر به سمت رویکردهای درمانی سرطان بدون زیان به سلول های سالم باشد.

به گفته آن  ها، این رویکرد جدید الصاق کردن سایتوکین‌ها به ذرات همچنین می تواند در آینده برای انتقال انواع دیگری از داروهای ایمنی‌درمانی استفاده شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ابداع روشی تازه برای مبارزه با سرطان؛ تقویت سلول‌های ایمنی
  • بازسازی امامزاده ابراهیم(ع) نیازمند استفاده از تمام ظرفیت ها است
  • پابند الکترونیک سارق را حین سرقت به دام انداخت
  • ۲۸ کیلوگرم تریاک با پوشش بار گوجه در اصفهان کشف شد
  • دستگیری سارق سابقه دار در پایش الکترونیکی با پابند
  • تعیین‌تکلیف ۱۷۰ خودروی توقیفی ‌مبارزه با مواد مخدر در اصفهان
  • سند تحول آموزش و پرورش، نیازمند تحول
  • کشف ۱۲ کیلوگرم هروئین از ۳ خودرو در ارومیه
  • ۱۲ کیلوگرم هروئین در ارومیه کشف شد
  • کشف ۱۲ کیلوگرم هروئین در ارومیه