Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت با اشاره به تصویب سند نقشه مهندسی فرهنگی کشور توسط شورای عالی انقلاب، گفت: برای اولین بار در استان، تدوین نقشه سند مهندسی فرهنگی شهر رشت در دستور کار سازمان قرار گرفته است.

حمیدرضا محمدی امشب در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در رشت با اشاره به دغدغه رهبری معظم نظام، مبنی بر تأثیر فرهنگ بر شاکله ذهن و رفتار عمومی جامعه در تصمیمات کلان کشور، اظهار کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی، در راستای تحقق فرمایشات رهبری در خصوص مهندسی فرهنگی، سند نقشه مهندسی فرهنگی کشور را در  تاریخ هشتم خردادماه سال ۱۳۹۲ تصویب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر لزوم توجه به مقوله فرهنگ و همکاری همه سازمان‌های استانی و شهری برای تحقق فعالیت‌های مهم فرهنگی در رشت، گفت: سازمان فرهنگی، اجتماعی، ورزشی رشت در راستای رسالت ذاتی خود در خصوص فعالیت‌های فرهنگی، برای اولین بار در استان نقشه سند مهندسی فرهنگی شهر رشت را  در دستور کار خود قرار داده است.  

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت با بیان اینکه گروه‌های جوان فرهنگی شهر رشت به‌صورت جهادی و علمی با سازمان فرهنگی در تدوین این سند همکاری می‌کنند، تصریح کرد: تدوین نقشه سند مهندسی فرهنگی شهر رشت و برنامه راهبردی ارتقای اولویت‌های فرهنگی به همت موسسه امتداد روشنگری ماه‌گویان و کانون تفکر زبرالحدید با انجام بیش از ۶ هزار نفر ساعت کار کارشناسی در حال انجام است. 

محمدی با تأکید بر لزوم توجه به اقتضائات بومی در تدوین نقشه سند مهندسی فرهنگی شهر رشت، گفت:  بیش از ۲۵ هزار شاخص رصد و ارزیابی فرهنگی در راستای اجرای این پروژه انجام و مطالعات تفصیلی در حوزه فلسفه فرهنگ، صورت گرفته است. 

وی توجه به  پیشینه شناسی فرهنگی در اجرای این پروژه را لازم و ضروری دانست و افزود: رصد و شناسایی تفصیلی ۶ پروژه مهندسی فرهنگی داخلی، انجام مطالعات تفصیلی در حوزه فلسفه فرهنگ و برگزاری ۵۰ نشست علمی پیرامون فلسفه فرهنگ، جهت شناسایی قواعد حاکم بر فرهنگ در دستور کار قرار گرفت. 

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت، با اشاره به  بندهای ۲۲ گانه ماده چهارم مندرج در فصل دوم اساسنامه فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت، خاطرنشان کرد: آرمان‌شهر مطلوب جمهوری اسلامی با بررسی و کدگذاری ۳۵ سیاست کلی ابلاغی مقام معظم رهبری، قانون اساسی، سند چشم‌انداز ۱۴۰۴ و نقشه مهندسی فرهنگی کشور بوده که در ۳۴ عرصه حیات اجتماعی ترسیم خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه تدوین  برنامه مهندسی فرهنگی، افق ۱۶ ساله فرهنگی در تمامی عرصه‌های حیات اجتماعی رشت را در برمی‌گیرد،  تصریح کرد: این نقشه شامل سند چشم‌انداز فرهنگی شهر، مختصات و ابعاد فرهنگی و نظام‌های مربوط در وضعیت موجود، مختصات و ابعاد فرهنگی مورد انتظار شهر و نظام‌های مربوط در دوره زمانی معین را مشخص می‌کند.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت با تأکید بر اینکه دستیابی به  سند فرهنگی شهر نیازمند همکاری و تبادل‌نظر با کلیه دستگاه‌های متولی فرهنگی و اجتماعی است، بیان کرد: تعیین سیاست‌ها، راهبردها و بسته‌های کلان فرهنگی، مأموریت‌ها و تقسیم‌کار در شهر به‌صورت بخشی و نظام پایش و ارزیابی راهبردی فرهنگ شهر از بخش‌های مهم سند مهندسی فرهنگی شهر رشت است. 

به گزارش فارس، تدوین سند نقشه مهندسی فرهنگی کشور  در  تاریخ هشتم خرداد ۱۳۹۲ به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده است، ازاین‌رو، سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی رشت با همکاری موسسه امتداد روشنگری ماه‌گویان و کانون تفکر زبرالحدید، تدوین سند نقشه مهندسی فرهنگی شهر رشت را در دستور کار خود قرار داده است.

انتهای پیام/۳۳۸۹

منبع: فارس

کلیدواژه: فرهنگ فرهنگی استان گیلان ورزشی اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت نقشه مهندسی فرهنگی کشور سند نقشه مهندسی فرهنگی رئیس سازمان فرهنگی دستور کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۱۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید بیش از ۲٠ هزار گردشگر از اماکن تاریخی شهرداری کاشان

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان گفت: طی روزهای سیزدهم و چهاردهم اردیبهشت سال‌جاری، ۲٠ هزار و ۶۲۶ نفر از اماکن تاریخی شهرداری بازدید کرده‌اند.

محمدعلی فرجی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در اصفهان با اشاره به اینکه کاشان دارای جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی است که هریک منحصربه‌فرد محسوب می‌شود، اظهار کرد: خانه تاریخی طباطبایی، خانه عباسیان و حمام سلطان امیر احمد از بناهای تاریخی شهرداری کاشان است که در حال حاضر تحت نظارت سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قرار دارد.

وی با بیان اینکه خانه تاریخی طباطبایی به عنوان عروس خانه‌های ایران با استقبال کم‌نظیر گردشگران در تعطیلات اردیبهشت و همزمان با پیچیدن عطر گل سرخ و موسم گلاب‌گیری روبه‌رو شده است، افزود: بیش از ۱۲ هزار گردشگر داخلی و خارجی از این مکان بازدید کرده‌اند.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان خاطرنشان کرد: با توجه به فصل بهار و همزمانی تعطیلات اردیبهشت و موسم گلاب‌گیری، شاهد استقبال هموطنان از اقصی نقاط کشور از اماکن گردشگری شهرداری کاشان بودیم، به نحوی که طی این دو روز ۳۹۰۳ نفر گردشگر داخلی و خارجی از حمام سلطان امیر احمد و ۴۵۴۶ نفر گردشگر داخلی و خارجی از خانه عباسیان بازدید داشته‌اند.

فرجی اضافه کرد: هنرمندان نمایشگاه صنایع‌دستی، عرقیات و سوغات کاشان در قالب غرفه‌ها و ایستگاه‌هایی در خانه‌های تاریخی طباطبایی و عباسیان مستقر بودند و راهنمایان گردشگری نیز با ارائه اطلاعات و معرفی هر بنا به انجام وظیفه پرداختند.

وی افزود: طی این مدت سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان به عنوان متولی مدیریت پارکینگ‌های موقت شهرداری خدماتی را به گردشگران ارائه کرد.

کد خبر 750994

دیگر خبرها

  • سند آمایش و نقشه راه معادن مازندران تدوین شود
  • تدوین نقشه راه معدنی برای تحقق حکمرانی اقتصادی در مازندران
  • تدوین نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین
  • کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • بازدید بیش از ۲٠ هزار گردشگر از اماکن تاریخی شهرداری کاشان
  • تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق
  • تصویب اولویت‌های اساسی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی گیلان
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی برای اولین بار در خوزستان
  • نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود