Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان گفت: مردم گیلان با هوشیاری و بصیرتی که دارند برای دفع هر فتنه‌ای در صحنه آماده و حاضر هستند. ۰۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۳ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، آیت‌الله رسول فلاحتی امروز در دیدار با محمد دهقان، عضو حقوقدان شورای نگهبان با اشاره به حضور حماسی مردم دیار گیلان در حماسه هشتم و نهم دی اظهار داشت: مردم گیلان با هوشیاری و بصیرتی که دارند برای دفع هر فتنه‌ای علیه انقلاب اسلامی در صحنه آماده و حاضر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان فتنه سال 88 را نقشه شکست خورده دشمنان جمهوری اسلامی ایران خواند و عنوان کرد: گلایه ما از بعضی کسانی که خود را به نوعی دلداده انقلاب می‌دانند و حتی در گذشته در کنار امام راحل قرار داشتند، این است که هنوز از به کارگیری کلمه فتنه ابا دارند و این موضوع واقعاً جای تاسف دارد.

آیت‌الله فلاحتی با بیان اینکه گیلان جزو معدود استان‌هایی بود که مردم آن در سال 88 یک روز زودتر در صحنه پاسداشت از انقلاب و ولایت‌فقیه حاضر شدند عنوان کرد: در اغتشاش‌های بی‌فرجام اخیر نیز در رابطه با بحث اصلاح قیمت در گیلان آسیبی نداشتیم که این امر نشان دهنده بیداری و هوشیاری مردم و نیروهای ناظر است.

رئیس رسیدگی به امور مساجد استان تهران: فتنه‌ها را باید با روشنگری خاموش کردماموستا خالدی در گفت‌وگو با تسنیم: آتش فتنه 88 با تدابیر حکیمانه رهبری خاموش شدمدیر حوزه‌های علمیه خواهران: مردم ایران در حماسه9 دی پاسخ کوبنده‌ای به عوامل فتنه و دشمنان دادند‌

امام جمعه رشت حضور همیشگی و پرشور مردم گیلان در عرصه‌های مختلف برای دفاع از انقلاب و ارزش‌ها را مورد تأکید قرار داد و ابراز داشت: در دیدار اخیری که با رهبر معظم انقلاب داشتیم ایشان از بصیرت، هوشیاری و حضور به موقع آحاد مردم در صحنه دفاع از نظام و ارزش‌های انقلاب اسلامی خوشحال بودند.

وی از ابراز رضایت مقام معظم رهبری از حضور مردم زنجان و تبریز در صحنه و محکومیت اغتشاشات اخیر سخن گفت و خاطرنشان کرد: اقتداری که نظام جمهوری اسلامی ایران در پیروزی جنگ 33 روزه حزب‌الله لبنان کسب کرده بود، فتنه سال 88 آن را کاهش داد بنابراین طبق فرموده رهبر معظم انقلاب فتنه 88 باید واکاوی شود.

عضو حقوقدان شورای نگهبان نیز در این دیدار با اشاره به اینکه رفتار مدبرانه مسئولان در گیلان و مدیریت اغتشاشات اخیر سبب خوشحالی رهبر معظم انقلاب شده است افزود: مردم رشت طلایه‌دار مقابله با فتنه 88 بودند به طوری‌که یک روز زودتر از همه نسبت به برگزاری راهپیمایی اقدام کرده و به صورت خودجوش وارد عرصه شدند.

محمد دهقان باقیماندن آثار فتنه سال 88 و بررسی دقیق ابعاد آن را لازم و ضروری خواند و اظهار داشت: مقام معظم رهبری درباره انتخابات فرمودند دشمنان نظام سه هدف مشخص شامل براندازی، استحاله نظام و حاکم شدن افراد ضعیف‌النفس در کشور را با جدیت دنبال می‌کند بنابراین همه باید هوشیار و آگاه باشند.

وی در تشریح بیشتر اهداف دشمن در صحنه انتخابات پیش‌رو ابراز داشت: دشمن ابتدا براندازی و استحاله نظام را دنبال می‌کند و اگر نتوانست به اهداف خود برسد به دنبال حاکم کردن افراد ضعیف‌النفس که مطیع آمریکا باشند و در مقابل آنان قد علم نکنند می‌رود تا بتواند از این طریق خواسته‌های خود را محقق کند.

دهقان با تاکید براینکه هر ضربه‌ای می‌خوریم ناشی از فعالیت نفوذی‌ها است خاطرنشان کرد: اعتراض به گرانی و بحث‌های این‌چنینی حق مردم است اما دشمن به دنبال ادامه نقشه‌ها و توطئه‌های خود از اعتراضات مردمی استفاده کرد تا ضربه خود را به اسلام و انقلاب و پایه‌های نظام جمهوری اسلامی وارد کند.

عضو حقوقدانان شورای نگهبان فراهم شدن بستر و زمینه پالایش نفوذی‌ها در کشور را مورد تأکید قرار داد و با بیان اینکه این کار موجب ناامیدی آمریکایی‌ها می‌شود تصریح کرد: شورای نگهبان و هیئت‌های نظارت با تمام نیرو و توان خود به دنبال آن هستند تا در صحنه انتخابات پیش‌رو حقی از مردم و افراد ضایع نشود.

انتهای پیام/614/ ع

R7877/P/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۰۶۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا تجربه شکست خورده را تکرار می‌کنید؟

به گزارش «تابناک»، محمد مهاجری در روزنامه اعماد نوشت: این مطلب را در کمال اکراه می‌نویسم زیرا به عنوان یک معتقد و ملتزم به حجاب تمایل ندارم نوشته‌ام همسو با مخالفان این حکم تلقی شود اما آنچه وادارم می‌کند بنویسم نگرانی عمیق از این موضوع است که اظهارات و عملکرد برخی مسوولان در زمینه مقابله با بی‌حجابی را دقیقا دارای نتیجه عکس پیش‌بینی می‌کنم و تصورم آن است که همچون مواردی که به آن اشاره خواهم کرد، نه‌تنها به با حجاب کردن و دیندارکردن جامعه کمکی نمی‌شود، که باحجاب‌ها را نیز در اراده و تصمیم‌شان متزلزل می‌کند.

سردار رادان فرمانده محترم نیروی انتظامی مدتی پیش تاکید کرد که مقوله حجاب، کاملا فرهنگی- اجتماعی است و نه امنیتی. این سخن درست او، اما در ادامه هیچ راه‌حلی جز برخورد پلیسی نمی‌یابد. اساسا ما عادت داریم هر موضوع فرهنگی یا اجتماعی را تبدیل به کیس سیاسی کنیم. وقتی این مقوله سیاسی شد، ظرفیت امنیتی شدن پیدا می‌کند و بعد از آن هم معلوم است چه اتفاقی رخ می‌دهد. مدتی قشون‌کشی و دعوا و جنگ برپا می‌شود؛ دایره بحران گسترش می‌یابد؛ فاجعه‌ای خلق می‌شود؛ بگیر و ببند راه می‌افتد؛ جامعه به اوج التهاب می‌رسد ... و نهایتا زخمی ناسور بر تن جامعه می‌ماند. ظاهر اوضاع آرام می‌شود و آتشی که برافروخته شد، برای مدتی زیر خاکستر می‌ماند و در انتظار فرصتی دیگر برای غائله‌ای دیگر روز‌شماری خواهیم کرد.

در سال ۱۳۵۸ موضوع موادمخدر، مساله‌ای جدی بود. مرحوم صادق خلخالی افتاد به جان قاچاقچی‌های مواد مخدر و احکام اعدام و حبس‌های طویل‌المدت که از پس یکدیگر صادر و اجرا می‌شد. اهمیت موضوع آنقدر بالا بود که پرونده‌های مواد‌مخدر در دادگاه انقلاب (و نه دادگاه عمومی) رسیدگی می‌شد. هنوز هم همین است. نتیجه‌اش چه شد؟ مواد مخدر جمع شد؟ تعداد معتادها کاهش یافت؟ الان وضع اعتیاد در جامعه مطلوب است؟هشدارهایی که پلیس در مورد کاهش سن اعتیاد و فراگیری آن می‌دهد، می‌بینید و می‌شنوید؟ همه‌چیز گویای آن است که قلع و قمع‌های آن روزگار نتیجه‌اش بسیار کمتر از هزینه‌اش بوده. 

ممکن است عده‌ای بگویند اگر همین برخوردها نبود، الان وضعیت‌مان بسیار بدتر از این بود. این از آن شبه استدلال‌هایی است که فقط مطرح‌کنندگانش را فریب می‌دهد و روش‌های بی‌نتیجه قبلی را توجیه می‌کند. برخورد با ماهواره و جمع‌آوری دیش‌ها نمونه بعدی است. مگر ماموران از در و دیوار خانه‌های مردم بالا نرفتند؟ مگر با راپل به روی بام خانه‌ها فرود نیامدند؟ نتیجه چه شد؟ این دیگر مانند مورد قبلی نیست که بگویند اگر برخورد نمی‌کردیم الان وضعیت بدتر بود.

اتفاقا افزایش روز افزون ماهواره‌ها ثابت کرد آن هجوم‌ها نه تنها هیچ سودی نداشت که پلیس و تصمیم‌گیران را از چشم مردم انداخت. و امروز درصد استفاده‌کنندگان از ماهواره بر همه عیان است. نتیجه آنکه در دو مقوله موادمخدر و ماهواره، با همه تصمیمات شدید، نتیجه دلخواه عاید کشور نشد. در موضوع حجاب نیز چنددهه است روش‌های مختلف انتظامی تجربه شده و باز هم نتیجه معلوم است. اگر آنگونه که آقای رادان می‌گوید، این موضوع، فرهنگی و اجتماعی است، چرا با واردکردن پلیس، نتیجه محتوم گذشته را به جان می‌خرد و تجربه شکست خورده را تکرار می‌کند؟پرسشی که فرمانده محترم پلیس باید به آن پاسخ دهد اینکه در گشت ارشاد (و اخیرا طرح نور) می‌خواهند با چه چیز مقابله کنند؟ با «بی‌حجاب » یا «بی‌حجابی »؟ قاعدتا آنچه را پلیس مامور اجرای آن است برخورد با بانوان بی‌حجاب است .

به عبارت دقیق‌تر، پلیس با همه توان خود وارد شده تا با معلول مقابله کند و کاری به علت ندارد. خب محصول این کار چیست؟ به خانمی تذکر داده می‌شود. او شال یا روسری‌اش را کمی بالاتر می‌آورد و وقتی از جلوی پلیس رد شد دوباره همان تیپ قبلی مشاهده می‌شود. آیا این همه قانون و مقررات و توصیه و مصاحبه و اطلاعیه، برای این است که بانوان فقط جلوی چشم پلیس باحجاب باشند؟ حتی در قانون بعدی که اگر به تصویب شورای نگهبان برسد، خانم‌ها باید در برابر دوربین‌های متعدد، باحجاب باشند و هر جا دوربین و مامور نبود آزادند.

خودمان را جای ماموران پلیس و حتی نیروهای آمر به معروف که وظیفه تذکر به بی‌حجاب‌ها را دارند بگذاریم.

آیا وقتی می‌بینیم تذکرمان فقط برای چندثانیه فایده دارد و یک خانم بی‌حجاب 50متر آنطرف‌تر، کار خودش را می‌کند، فرسوده نمی‌شویم؟ حس « سر کار بودن » پیدا نمی‌کنیم؟دلیلش این است که همه مسوولان، در درک موضوع دچار ساده‌اندیشی‌اند و پدیده بی‌حجاب و بی‌حجابی را از هم جدا می‌دانند. و لابد می‌گویند چون برای دومی کاری نمی‌کنیم لااقل جلوی اولی را بگیریم. مجددا برمی‌گردم به مثال موادمخدر. در همان سال‌های پرحرارت، چه بسیار معتادانی که به زندان و جریمه و... محکوم شدند اما دیری نگذشت که با اختراع جمله «معتاد بیمار است، نه مجرم » از همه افعال گذشته دست کشیدیم.

کوتاه سخن آنکه تا وقتی مثل نماینده بی‌تربیت اصفهان درمجلس، بی‌حجابی را پیش درآمد جرایم جنسی زشت، ترسیم می‌کنیم و برای پوشیدن جامه عفت برجامعه برنامه نداریم، ناگزیریم دست به دامان پلیس شویم.

جناب آقای رادان را دعوت می‌کنم با لباس شخصی همراه خانواده محجبه خود در نقاط مختلف شهر تردد کنند و درد‌دل‌های خانواده‌های متدین را که از برخورد نامتعارف پلیس با مقوله بی‌حجابی گله‌مندند بشنوند. قطعا در تصمیم‌شان مبنی بر اینکه برخورد با بی‌حجابی مهم‌تر است، یا مقابله با بی‌حجاب رجحان دارد، موثر خواهد بود.

دیگر خبرها

  • برگزاری یادواره ۷۲۸شهید والامقام شهرستان سلماس 
  • ناصر الخلیفی، مرد پروژه‌های شکست‌خورده!‏
  • دو عامل کاهش مشارکت در دور دوم انتخابات
  • دشمن در فتنه بد پوششی و کشف حجاب شکست خورد
  • دیپلماسی حج‌محور با رویکرد ابراهیمی به حج
  • چرا تجربه شکست خورده را تکرار می‌کنید؟
  • بازدید استاندار گیلان از حوزه هنری انقلاب اسلامی استان
  • جایگاه قضاوت در نظام اسلامی بسیار رفیع است
  • نخستین یادواره شهدای روحانی شهرستان مُهر برگزار شد
  • آغاز نقشه اسرائیل برای حمله به رفح؟ کوچاندن فلسطینیان از منطقه شرقی رفح توسط ارتش رژیم صهیونیستی کلید خورده + فیلم